Головна Новини Світ Франція Канада запровадила додаткові санкції проти банків росії та олігархів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада запровадила додаткові санкції проти банків росії та олігархів: що відомо

Уряд Канади оприлюднив додатковий санкційний список російських громадян та компаній

1 червня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Уряд Канади розширив санкційний список щодо росіян та компаній рф. Про це повідомляється в прес-службі уряду.

Канада запровадила додаткові санкції проти банків росії та олігархів: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Санкції наклали на чотири російські фінансові установи: "Инвестторгбанк"(голова правління Пушкін Андрій Володимирович), "Россельхозбанк" (голова правління Борис Лістов), "Управляющая компания РВК" (гендиректор Олександр Баверман) і "Управляющая компания Российского фонда прямых инвестиций"( генеральний директор Кирило Дмитрієв).

Список персональних санкцій розширено на 22 громадянина рф, серед яких Аліни Кабаєвої, що начебто має особисті відносини з Путіним. До санкційного списку потрапили двоє дочок олігарха Михайла Фрідмана, що є членом ради директорів та співвласником й головою наглядової ради консорціуму "Альфа-Груп" — Катерина та Лариса. Санкції наклали на родичів олігарха й банкіра Олександра Бравермана, що також займає посаду першого заступника голови ВЕБ.РФ.

Під санкції потрапив Андрій Козіцин, генеральний директор Уральської гірничо-металургійної компанії та УГМК-Холдинг, Кирило Царьов, перший заступник голови правління Сбербанку, фінансовий директор ВТБ Дмитро П'янов,  член правління Банку зовнішньої торгівлі (ВАТ "Зовнішторгбанк") Норов Еркін та менеджери й заступники голови правління Сбербанку Олександра Бурико, Мальцев Сергій та інші.

Як писав портал "Коментарі", в Україні відзначатимуть нове державне свято в липні. Святковим та вихідним днем встановлено 28 липня.

Також ми писали, що в Офісі президента назвали умови, коли можна говорити про перемогу України. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк наголосив, що укладання договорів з росією неможливе, інакше це означатиме відкладену війну, загрозу нових атак та ризики для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини