Головна Новини Світ Франція Клімкін розповів, чого можна очікувати Україні від зустрічі Путіна і Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Клімкін розповів, чого можна очікувати Україні від зустрічі Путіна і Лукашенка

Екс-міністр Павло Клімкін попередив, що є багато даних, нібито сьогодні Лукашенко і Путін могли домовитися про те, що російські війська будуть розташовані в Білорусі

23 квітня 2021, 01:03
Поділіться публікацією:

Ексміністр закордонних справ України (2014-2019 роки) Павло Клімкін пояснив, чого можна очікувати Україні від зустрічі Володимира Путіна і Олександра Лукашенка, яка відбулася 22 квітня. Про це він розповів в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на 1 + 1.

Клімкін розповів, чого можна очікувати Україні від зустрічі Путіна і Лукашенка

Павло Клімкін (фото з відкритих джерел)

За словами колишнього глави МЗС, зустріч Путіна з Лукашенком всіх дуже турбує.

"Для чого, як правило, збирається Рада Федерації? Або для того, щоб змінювати кордони, або приймати якісь рішення щодо зміни територій. Або (всі пам'ятають Крим в 2014 році), щоб прийняти рішення про введення своїх військ на території інших країн "- сказав Клімкін.

Ексміністр попередив, що є багато даних, нібито сьогодні Лукашенко і Путін могли домовитися про те, що російські війська будуть розташовані в Білорусі.

Нагадаємо, Павло Клімкін заявив, що президент України Володимир Зеленський повинен ввести санкції проти олігарха Ігоря Коломойського після того, як той потрапив під санкції США. За його словами, санкції США проти Коломойського є політичним сигналом українському керівництву. Він заявив, що чув про їх підготовку ще за часів адміністрації Дональда Трампа припустив, що вони могли діяти до публічного оголошення. Дипломат зазначив, що подібні дії Білого дому є прямим сигналом Києву про те, що в Україні необхідно проводити реально реформи і боротися з олігархами. Він заявив, що тепер американці чекатимуть введення санкцій проти Коломойського з боку президента Зеленського. Клімкін наголосив, що це є прямим натяком, яким користуються американці до прямого контакту на вищому рівні

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського зробили важливу заяву щодо війни на Донбасі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

23 квітня 2021, 03:35

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/kiska


Новини