Головна Новини Світ Франція Лавров зустрівся з лідером ХАМАС: в Україні відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зустрівся з лідером ХАМАС: в Україні відреагували

Лавров у Москві зустрівся з лідером палестинського терористичного руху ХАМАС Ісмаїлом Ханієм

13 вересня 2022, 17:57 comments1344
Поділіться публікацією:

Українське посольство в Ізраїлі відреагувало на зустріч очільника МЗС РФ Сергія Лаврова з лідером терористичного руху ХАМАС Палестини Ісмаїлом Ханієм у Москві. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву посольства у Facebook.

Лавров зустрівся з лідером ХАМАС: в Україні відреагували

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

 У дипломатичному відомстві заявили, що світові настав час діяти, а не спостерігати з боку, склавши руки, за цим безумством.

"Настав час почати діяти, а не просто говорити. Лише країна, яка вбиває тисячі дітей, жінок і чоловіків під приводом "звільнення своїх громадян", може прийняти у себе лідера терористичної організації першого рангу", -  заявили у посольстві України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі натякають, що росіянам потрібно бути обережнішими з висловлюваннями про Путіна та війну в Україні. Незважаючи на велику порцію критики з боку росіян на адресу керівництва Росії через війну в Україні Кремль вважає, що більшість громадян Росії повністю підтримує дії президента Росії Путіна та схвалюють його дії в Україні. Пєсков пояснив, що люди досить емоційно реагують на так звану спецоперацію в Україні. При цьому журналісти попросили прес-секретаря Путіна дати свою оцінку деяким критичним постам у телеграм-каналах у світлі останніх подій. Пєсков заявив, що критика цілком допустима, але тільки якщо вона не виходить за рамки чинного законодавства. Дмитро Пєсков уточнив, що грань у цьому питанні дуже хитка, давши зрозуміти, що росіянам не варто давати волю емоціям і надто різко висловлюється про Путіна і про війну в Україні, адже гучні коментарі можна мати проблеми з правоохоронними органами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини