Головна Новини Світ Франція Макрон буде продовжувати спілкуватися з Путіним навіть після масових обстрілів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон буде продовжувати спілкуватися з Путіним навіть після масових обстрілів України

Макрон залишається одним з небагатьох лідерів, які продовжують підтримувати діалог з Путіним

12 жовтня 2022, 23:34
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон,  попри масований обстріл України російської армією, хоче й далі спілкуватися з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву президента під час виступу на телебаченні.

Макрон буде продовжувати спілкуватися з Путіним навіть після масових обстрілів України

Еммануель Макрон та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Очевидно, що я продовжуватиму з ним говорити. Коли буде необхідно, я говоритиму з ним", — заявив Макрон.

Окрім цього, Макрон заявив, що треба бути готовим до того, щоб проводити зиму в умовах війни, адже вона триватиме ще декілька місяців.

"І в якийсь момент усім зацікавленим сторонам доведеться сідати за стіл переговорів з Україною та Росією", — сказав Макрон.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Франція може передати Україні аналоги HIMARS. Україна може отримати три одиниці французької модифікації РСЗВ HIMARS – ракетні установки LRU M270. Джерела ЗМІ повідомляють, що Франція на сьогоднішній зустрічі союзників України у форматі "Рамштайн" пообіцяла передати Україні три такі установки. Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає. Журналісти також зазначають, що, на думку експертів із проекту Onyx, Франція має на озброєнні лише 12 установок LRU M270. Крім того, ще 40 не модернізованих LRM M270 зберігаються на складах. Настанови, про які йдеться, — на гусеничному ході.

Також "Коментарі" писали про те, що Макрон заявив про зміну характеру війни в Україні. Масовані ракетні удари Росії по українській інфраструктурі є "глибокою зміною характеру" війни. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон. Макрон підкреслив, що після того, як Росія почала завдавати ракетних ударів по мирних містах України, він вважає за необхідне провести розширену нараду з військовими та дипломатичними радниками "для аналізу ситуації".             

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини