Головна Новини Світ Франція Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні

Президент Франції досі вірить, що з Путіним можна домовитись під час переговорів

22 вересня 2022, 12:20 comments2867
Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України закінчиться лише за столом переговорів. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "BFM TV".

Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Президент Франції підкреслив, що дуже важливо, якнайшвидше Україні та Росії сісти за стіл переговорів, припинивши бойові дії.

"Все закінчиться лише за столом переговорів", — заявив французький лідер, закликавши до "світу шляхом переговорів" між двома країнами.

Важливо відзначити, що інтерес російської сторони до переговорів значно зріс після того, як українська армія суттєво просунулась уперед, звільняючи території у Харківській та Херсонській областях. В одній з недавніх своїх заяв 16 вересня президент РФ Путін звинуватив українську владу в тому, що вона не хоче салитися за стіл переговорів. При цьому росіяни, як і раніше, хочуть вести переговори на свої умови і ні про який вихід своїх військ навіть на позиції 23 лютого не хочуть говорити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — продовольча безпека у світі : чому для України важлива ця тема – чого досягає Росія.

Також видання "Коментарі" повідомляло – відбувся потужний обмін полоненими між Києвом та Москвою. Україна звільнила 215 полонених, серед яких герої з Азовсталі. За словами президента Зеленського, країні-агресора віддали 55 росіян, а також екс-главу ОПЗЖ, путінського кума Віктора Медведчука. Обміну сприяв турецький лідер Реджеп Ердоган. Про що говорить цей обмін? Чому відбувся саме зараз? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини