Головна Новини Світ Франція Макрон назвав країни, яким загрожує небезпека у разі перемоги РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон назвав країни, яким загрожує небезпека у разі перемоги РФ

Президент Франції заявив, що Європа робить все можливе, щоби Росія не перемогла

14 березня 2024, 23:37
Поділіться публікацією:

Якщо РФ переможе у війні проти України, довіра до Європи буде зведена до нуля, заявив президент Франції Емманюель Макрон.

Макрон назвав країни, яким загрожує небезпека у разі перемоги РФ

Макрон назвав умови настання тривалого миру в Україні. Фото з відкритих джерел

"Ви думаєте, що поляки, литовці, естонці, латвійці, румуни і болгари зможуть хоча б на секунду залишатися в спокої? І я навіть не кажу про Молдову, яка, слід визнати, сьогодні не є членом Європейського Союзу, але яка в будь-яку секунду зможе опинитися під загрозою", – заявив французький президент.

При цьому Макрон заявив, що Європа робить все можливе, щоб допомогти Україні перемогти Росію.

"Я скажу дуже просто: не може бути тривалого миру, якщо не буде суверенітету, якщо не буде повернення до міжнародно визнаних кордонів України, включно з Кримом", – додав очільник Франції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента розглядає можливість формування технократичного уряду на чолі з Андрієм Єрмаком. На Банковій вважають, що створення такого уряду допоможе вивести Україну з політичної кризи, заявив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик. Виходом із наростаючої кризи міг би стати технократичний уряд національної стійкості, вважає політолог. Однак, на його думку, Банкова не збирається створювати такий технократичний уряд, а натомість обирає прості і помилкові рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті. Монтян чомусь висловлює своє обурення непрацюючою поштою в місті, хоча сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини