Головна Новини Світ Франція Макрон після тривалої перерви знову зателефонував Путіну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон після тривалої перерви знову зателефонував Путіну: подробиці

Вперше. за більш ніж двомісячну перерву президент Франції Еммануель Макрон зателефонував Путіну

19 серпня 2022, 18:27
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон знову подзвонив Володимиру Путіну. Політики говорили про Запорізьку АЕС та війну на території України. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу Кремля.

Макрон після тривалої перерви знову зателефонував Путіну: подробиці

Президент Франції Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

У Кремлі повідомили, що Путін та Макрон поговорили про ситуацію, що склалася навколо Запорізької АЕС та наголосили на важливості відправлення місії МАГАТЕ до станції.

 Путін заявив про готовність запросити експертів з Червоного Хреста та ООН до колонії в Оленівці, де під час теракту росіян загинули українські військові, що були в полоні.

 Окрім цього, очільник Кремля розповів Макрону про реалізацію "зернової угоди".

 У підсумку, як повідомляють у Кремлі, сторони домовились й надалі підтримувати контакт для вирішення  питань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, кого Путін збирався поставити на чолі уряду після взяття Києва. ФСБ РФ мав два варіанти, як діяти після того, як російські війська зайшли б у Києві та повалили владу в Україні. Вже було підготовлено два маріонеткові уряди на випадок окупації столиці України. першим претендентом на пост маріонеткового "глави уряду" був президент-втікач Янукович. Другим претендентом був лідер забороненої в Україні ОПЗЖ Віктор Медведчук. Про це повідомляє рейтингове видання The Washington Post. Видання зазначає, що ФСБ виявилася тією структурою в Росії, яка найбільше прорахувалася. Адже російські спецслужби надавали до Кремля дані про те, що після повномасштабного вторгнення чинний український уряд втратить управління країною і буде повалено дуже швидко.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини