Головна Новини Світ Франція Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями

Президент Франції порадив не розраховувати на швидке закінчення конфлікту

8 квітня 2022, 10:53 comments1191
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон не вірить у те, що війна в Україні може закінчитись найближчими днями. На думку французького лідера, швидше за все, війна в Україні продовжуватиметься. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю Макрона французькому телеканалу "RTL".

Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

При цьому президент Франції розкритикував соратників свого головного опонента на майбутніх виборах президента Марін ле Пен із "Національного фронту", які проігнорували голосування за введення санкцій проти Росії. Макарон натякнув на подвійні стандарти деяких політиків у Франції, незважаючи на війну в Україні.

Також раніше президент Франції заявив, що Париж готовий приєднатися до інших країн та стати гарантом безпеки України після закінчення бойових дій на території України.

Еммануель Макрон зазначив, що в Україні обов'язково настане той момент, коли припиниться війна і тоді потрібно буде усьому цивілізованому світові приймати важливі рішення та будувати світ. Про світ неможливо говорити без гаранта і Франція готова стати таким гарантом.

За словами Макрона, він готовий продовжити телефонувати з президентом Росії Путіним, незалежно від того, яким може бути результат таких переговорів. Франція продовжуватиме докладати всіх зусиль, щоб у Парижа зберігався статус "учасника переговорів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський вважає, що Росія теж зацікавлена закінчити війну в Україні якнайшвидше, адже щодня військові дії все більше наближають Москву до того, щоб опинитися у світовій ізоляції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини