Головна Новини Світ Франція Макрон розповів, чому Путін вирішив напасти на Україну - "образа переросла в параною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон розповів, чому Путін вирішив напасти на Україну - "образа переросла в параною"

Макрон назвав причину вторгнення росії в Україну

13 квітня 2022, 12:02 comments1061
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що путін "вирішив, що не зупиниться" в Україні, оскільки йому потрібна військова перемога для себе, навіть якщо він усвідомлює, що український народ не підкориться. Як повідомлять "Коментарі", таку заяву Макрон зробив в інтерв'ю виданню Le Point.

Макрон розповів, чому Путін вирішив напасти на Україну - "образа переросла в параною"

Макрон - фото з відкритих джерел

Макрон на запитання про причини вторгнення росії в Україну відповів, що образа Путіна "переросла в параною".

"І ізоляція Путіна лише зміцнила ситуацію після санкцій 2014 року. Роль ковіду теж не варто недооцінювати. Для багатьох керівників, які вже були на межі самотності... Він опинився у Сочі на місяці, замкнувся", — зазначив Макрон.

Макрон заявив, що путін, зосередивши наступ на Донбасі, намагається досягти перемоги до військового параду 9 травня, що є дуже важливою датою для нього і росії.

"Тому я дуже мало вірю у нашу колективну здатність сісти за стіл переговорів у короткостроковій перспективі", — додав Макрон.

Також президент Франції зазначив, що в цьому контексті Маріуполь, на якому зосередилася росія, "є, можливо, точкою фіксації, бо це символ України, яка йому відмовляє".

Як повідомляли раніше "Коментарі", керівництво росії наказало знищити будь-які докази злочинів своєї армії в Україні. Після того, як дії російських військових у Бучі Київської області набули розголосу, армія рф почала використовувати в Україні мобільні крематорії.

Читайте на порталі "Коментарі": у Зеленського розповіли про успішну операцію в Маріуполі: морпіхи з'єдналися з полком "Азов". Українські військові продовжують тримати оборону у частково захопленому Маріуполі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.lepoint.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини