Головна Новини Світ Франція Макрон розповів, що він зараз побачив у очах Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон розповів, що він зараз побачив у очах Путіна

Президент Франції вважає, що Путін приховав велику образу на країни Заходу

5 грудня 2022, 11:02 comments7412
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон, котрий постійно шукає діалогу з російським диктатором Путіним, цього разу заявив, що він бачить в очах свого російського колеги образу на країни Заходу. Як передає видання "Коментарі", в інтерв'ю телеканалу "CBS News" лідер Франції уточнив, що ця образа Путіна базується на тому, що російське керівництво вважає, що США та Євросоюз мають задум, як домогтися припинення існування Росії.

Макрон розповів, що він зараз побачив у очах Путіна

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

Еммануель пояснив, що париж, як один із лідерів ЄС, ніколи не прагнув до того, щоб створити якісь проблеми для Росії, навпаки, зазначив президент Франції, Париж і Москва завжди їм їли особливі, дружні стосунки. Франція та Росія мають дуже тісні культурні та історичні зв'язки. До того ж самі французи завжди з повагою ставилися до російського народу.

Щодо почуття образи Путіна, то таке враження з'явилося у Макрона після того, як він провів тривалу розмову з російським президентом.

"Але Путін мав це почуття образи. І коли у нас була дуже довга розмова… було чітке розуміння того, що російський народ – це великий народ із великою історією. І його мета та його, можливо, доля полягала в тому, щоб відновити, певне, імперію", — заявив Еммануель Макрон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не вважають тіла загиблих: у РНБО пояснили, що зараз відбувається під Бахмутом.

Раніше "Коментарі" писали — у Росії ранок розпочався з "бавовни": вибух на одному аеродромі, на іншому – упав безпілотник.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини