Головна Новини Світ Франція Макрон скликає лідерів ЄС, щоб обговорити допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон скликає лідерів ЄС, щоб обговорити допомогу Україні

У Парижі відбудеться зустріч лідерів європейських держав

22 лютого 2024, 23:33
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон запросив до Парижа лідерів європейських країн, щоби детально обговорити з ними можливі пропозиції щодо надання додаткової фінансової та військової допомоги Силам оборони України.

Макрон скликає лідерів ЄС, щоб обговорити допомогу Україні

Макрон ініціює зустріч очільників Європи. Фото з відкритих джерел

Зустріч очільників європейських держав запланована у Парижі на наступний тиждень. Наразі невідомо, хто саме з європейських політиків візьме у ній участь.

Як пише видання Bloomberg, про ініціативу французького президента повідомив очільник Польщі Анджей Дуда.

"Макрон у досить спеціальній формі запросив низку європейських лідерів поговорити про нові пропозиції та рішення для оборони України. Крім Польщі, запрошено лідерів багатьох країн", — розповів Анджей Дуда.

Видання зазначає, що Європа перебуває під зростаючим тиском РФ, що вимагає активізації дій, оскільки "українська армія стає дедалі слабшою через нестачу озброєння".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для перемоги у війні над Росією Україна повинна зробити своїми пріоритетами перехід до оборони, відновлення боєздатності армії та завдання ударів по найбільш вразливих місцях російської армії. На думку старшого наукового співробітника Фонду Карнегі Майкла Кофмана, для збереження шансів на перемогу над РФ Україна має керуватися принципом "утримуй, розбудовуй, бий". 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники почали перекидати на інші ділянки фронту свої підрозділи з окупованого міста Авдіївка Донецької області. найближчим часом варто очікувати ускладнення ситуації на південному фронті у Запорізькій області та Харківському напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

22 лютого 2024, 23:48

очередное бла, бла, бла. скоро макрон будет созывать оставшихся недолидеров что делать в связи бомбовыми ударами по франнции, англии, штатам, германии, польша вообще под ноль стертая... может Украине мы тогда поможем авиацией, боеприпасами, профессиональными солдатами, ракетами дальнего радиуса действия и т.д. Конченная европа конченные сша - только одно бла, бла и конченная Украинская власть которая уничтожает свое население всеми способами и не производит своих боеприпасов и ракет!!! Никому не верь все это обман!!!


Новини