Головна Новини Світ Франція Макрон заявив про зміну характеру війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон заявив про зміну характеру війни в Україні

На тлі почастішання ракетних ударів Росії по Україні Франція заявляє про повну підтримку українського народу

11 жовтня 2022, 11:50 comments1777
Поділіться публікацією:

Масовані ракетні удари Росії по українській інфраструктурі є "глибокою зміною характеру" війни. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, пише портал "Коментарі", з посиланням на Bloomberg.

Макрон заявив про зміну характеру війни в Україні

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Макрон підкреслив, що після того, як Росія почала завдавати ракетних ударів по мирних містах України, він вважає за необхідне провести розширену нараду з військовими та дипломатичними радниками "для аналізу ситуації".                           

У понеділок Еммануель Макрон провів телефонну розмову із президентом Володимиром Зеленським.

Французький лідер підтвердив свою повну підтримку і заявив, що Франція збільшить свою підтримку у відповідь на потреби, сформульовані Києвом – зокрема, що стосуються військового обладнання.                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вечірньому зверненні 10 жовтня, яке було записано на одному з місць влучення російської ракети в Києві, президент України Володимир Зеленський повідомив про наслідки ракетної істерики країни-агресора. За його словами, у понеділок по наших містах було випущено 84 російські ракети (удалося збити 43), запущено 24 безпілотники (збиті 13). Основні удари припали на об'єкти критичної інфраструктури (в основному енергетичні), понад 100 людей загинули, поранені чи травмовані. Що можна сказати через добу про реакцію України, Росії і світу на цей масований ракетний удар? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини