Головна Новини Світ Франція Макрон зробив заяву стосовно мирних переговорів між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон зробив заяву стосовно мирних переговорів між Україною та Росією

Еммануель Макрон закликає обидві сторони до переговорів, але додає, що час і умови має встановити Україна.

8 листопада 2022, 11:14
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На пресконференції присвяченій проблемам зі зміною клімату COP 27 в Єгипті Еммануеля Макрона запитали про війну в Україні. Президент Франції відповів, що все закінчиться за столом з мирними переговорами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання TF1 Info.

Макрон зробив заяву стосовно мирних переговорів між Україною та Росією

Президент Франції Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Макрон підтвердив свою прихильність до України, але зазначив, що Зеленський в якийсь момент повинен відновити переговори з Росією про припинення війни.

"Зі свого боку я залишаюся переконаним і припускаю, що у якийсь момент, нам доведеться повернутися за стіл переговорів", — припускає президент Франції на COP 27.

Однак до своєї заяви Еммануеля Макрона додає, що такі переговори можуть відбутись лише на умовах, які запропонує Україна.

Також Макрон додав, що наразі неможливо говорити детальніше про перемовини між двома країнами, адже Україна постійно перебуває під "високою напругою", маючи на увазі терористичні удари Російської Федерації по енергетичній структурі України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв заяву Еммануеля Макрона стосовно Путіна, президент Франції вважає, що російський лідер зробив серйозну помилку, коли розпочав війну з Україною. Макрон сказав, якби Путін був розумний, то не почав би цієї війни.

Також "Коментарі" писали про вислови президента Франції стосовно мирних переговорів. На думку Макрона вони принесуть користь Україні та Росії. Французький політик вважає, що іншого виходу з війни немає та заявляє, що готовий телефонувати президенту Росії Володимиру Путіну за для проведення мирних переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини