Головна Новини Світ Франція Макрон зустрівся з Маском: про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон зустрівся з Маском: про що говорили

Макрон провів з Маском "чітку і чесну" розмову щодо модерації контенту в соцмережі

4 грудня 2022, 09:19
Поділіться публікацією:

Французький президент  Еммануель Макрон зустрівся з власником Twitter Ілоном Маском. За словами політика, він провів з  мільярдером "чітку і чесну" розмову щодо модерації контенту в соцмережі. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Twitter Еммануеля Макрона.

Макрон  зустрівся з Маском: про що говорили

Макрон зустрівся з Маском з приводу Twitter (фото: twitter.com/EmmanuelMacron)

У своєму повідомленні президент Франції зазначив, що "ніде нема місця екстремістському та войовничому контенту".

"Прозора політика щодо користувачів, значне посилення модерації контенту та захист свободи слова: Twitter повинен докласти зусиль, щоб відповідати європейським нормам", — написав Макрон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Макрон стверджує, що Росія має отримати гарантії безпеки.Президент Франції Еммануель Макрон під час свого візиту до США заявив в інтерв’ю французькому телеканалу TF1, що Росія має отримати гарантії безпеки, якщо Путін погодиться на мирні переговори. Під час інтерв’ю Еммануель Макрон розповів, що Європа повинна забезпечити для себе в майбутньому архітектуру безпеки. Під час створення такої системи, на думку президента Франції потрібно враховувати слова Путіна. Макрон вважає, що союзники повинні надати необхідні гарантії безпеки для Російської Федерації.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що  Макрон оголошує про завершення антитерористичної операції. Президент Франції Еммануель Макрон оголосив про закінчення операції "Бархан", яка була продовженням операції "Сервал" і тривала майже десть років. У серпні останні солдати Франції покинули африканські країни. У 2013 році почалась спеціальна антитерористична операція "Сервал" в Малі. Цілю французьких військ було знищення радикальних ісламістів, що погрожували мирному населенню в африканській країні. З 2014 року військові дії перекинулись на кілька сусідніх африканських країн, зокрема Буркіна-Фасо, Чад, Мавританія та Нігер, а сама операція отримала назву "Бархан".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини