Головна Новини Світ Франція Макрона звинуватили у недостатній підтримці України та заграванні з РФ. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрона звинуватили у недостатній підтримці України та заграванні з РФ. Про що мова

Лідер французьких соціал-демократів Рафаель Глюксманн в інтерв'ю Politico жорстко розкритикував президента Еммануеля Макрона. За його словам, той просто отримує задоволення від розмов, насправді його підтримка України – недостатня

18 квітня 2024, 15:56
Поділіться публікацією:

Еммануель Макрон отримує задоволення від того, що говорить, проте його дії демонструють слабість, заявив Глюксманн. Зокрема, він заявив, що Франція досі не навела лад на виробничих лініях. Те, що повинно було бути зроблено давно, досі не зроблено, заявив політик.

Макрона звинуватили у недостатній підтримці України та заграванні з РФ. Про що мова

Еммануель Макрон

За його словами, у ситуації довкола України саме Західна Європа не впоралася із викликами, які постали. У цьому контексті він відзначив, що країна-агресор Росія випускає по Україні 20 000 снарядів на день, при цьому Франція допомагає Україні снарядами – поставляє їх у кількості 3000 штук на місяць.

Окрім того, політик звинуватив Макрона в тому, що він знехтував  Варшавою та Вільнюсом, надавши перевагу Росії та Китаю. За його словами, президент просто є представником традиційної еліти, якій подобається мати "особливі відносини" з росіянами чи китайцями.

Глюксманн підкреслив, що Франція повинна підтримувати Україну і додав, що вона теж потерпає від гібридної агресії РФ. В цьому контексті він нагадав кібератаку росіян на лікарні Франції.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон запропонував на час проведення Олімпійських ігор в Парижі оголосити перемир’я у всіх війнах, в тому числі і в Україні. При цьому українські експерти розкритикували пропозицію Макрона і заявили, що він відверто грає на боці Кремля. Справа у тому, відзначають експерти, що росіяни точно використають перемир’я, щоб перегрупуватися, завести підкріплення на лінію фронту і почати новий наступ на Україну.

На пропозицію Макрона відреагували в Кремлі. Там заявили, що наразі не отримували офіційних пропозицій із приводу встановлення перемир’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини