Головна Новини Світ Франція Масштабні повені у Франції: стихія забирає життя людей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабні повені у Франції: стихія забирає життя людей (ФОТО)

Громадян які проживають в небезпечних районах просять не залишати домівки

16 вересня 2021, 13:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На півдні Франції тривають сильні дощі. Про це повідомляє видання Aljazeera.

Масштабні повені у Франції: стихія забирає життя людей (ФОТО)

Повені у Франції. Фото: Sylvain Thomas / AFP

Як стало відомо, ситуація з повенями в регіоні погіршилася — з'являються жертви. Повідомляється, що співробітники рятувальної служби провели евакуацію сотень людей через те, що дороги і поля перетворилися на річки. Згідно з інформацією місцевої влади, найбільше постраждали будинки і інфраструктура в населених пунктах, які знаходяться між містами Ним і Монпельє.

У регіональній службі екстреної допомоги повідомили, що одного громадянина вдарило блискавкою. Він отримав серйозні поранення, але вижив. В одному з супермаркетів впав дах під натиском води.

За даними засобів масової інформації, стихія вже встигла забрати життя дев'яти осіб. Громадян проживають в небезпечних районах просять не залишати домівки.

Для порятунку громадян були мобілізовані близько 800 пожежників.

Масштабні повені у Франції: стихія забирає життя людей (ФОТО) - фото 2

Фото: Sylvain Thomas / AFP.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в китайській провінції Сичуань стався сильний землетрус. Підземні поштовхи магнітудою шість балів руйнували міста. Згідно з даними фахівців, осередок землетрусу знаходився на глибині десяти кілометрів в повіті Лусянь. Кілька людей отримали поранення і були госпіталізовані. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в індійському Гуджараті пройшли проливні дощі, які викликали масштабні повені. У деяких регіонах греблі виявилися переповнені водою. Військові врятували кілька десятків громадян по повітрю. Жителі небезпечних районів були змушені покинути свої будинки. Всього було евакуйовано близько семи тисяч осіб. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини