Головна Новини Світ Франція Море викинуло на французький пляж кокаїн: вже зібрали понад дві тонни
commentss НОВИНИ Всі новини

Море викинуло на французький пляж кокаїн: вже зібрали понад дві тонни

Французькі поліцейські знайшли на пляжах країни кілька мішків з кокаїном загальною масою 2,3 тонни.

3 березня 2023, 17:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

26 лютого на заході Франції на пляж Ревіль море викинуло кілька мішків кокаїну. 2 березня вже на сусідній пляж Вік-сюр-Мер потрапило ще шість мішків загальною масою понад дві тонни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на французьке видання LeMonde.

Море викинуло на французький пляж кокаїн: вже зібрали понад дві тонни

На березі Франції знайшли кокаїн. Фото з відкритих джерел

За останні кілька днів на північне узбережжя Франції було викинуто запечатані мішки із загалом 2,3 тонни кокаїну. Наразі поліція досі не може встановити причину викиду кокаїну на берег. Правоохоронні органи розглядають два варіанти.

Згідно з першою версією торговці наркотиками викинули кокаїн в море навмисно, аби не бути арештовані поліцією. Інша причина – погана погода, яка викинула з човна вантаж с кокаїном. Місцева морська влада повідомила, що вони спостерігають за територією за допомогою літаків, і більше наркотиків не було виявлено.

Востаннє велика партія кокаїну була викинута на узбережжя Франції в 2019 році, коли було знайдено загалом 1,6 тонни, розкидані вздовж усього французького узбережжя Атлантичного океану. Знайдений кокаїн французька поліція знищить за допомогою вогню.

LeMonde зазначає, що в Європі різко зросла торгівля та використання цього препарату. У середу уряд Франції оголосив, що торік конфіскували 27 тонн, що в п'ять разів більше, ніж десять років тому. Більшість кокаїну надходить до Європи через північні порти, такі як Роттердам, Антверпен, Гамбург і французький Гавр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Європа продовжує купувати російські діаманти.

Також "Коментарі" писали, що колишня дружина зірки футболу отримала серйозний вирок суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини