Головна Новини Світ Франція Музичний продюсер був побитий поліцією через відсутність маски
commentss НОВИНИ Всі новини

Музичний продюсер був побитий поліцією через відсутність маски

Про інцидент стало відомо завдяки камерам відеоспостереження, керівництво поліції пообіцяло втрутитися

28 листопада 2020, 15:54
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон був "дуже шокований" світлинами, на яких нібито зображений чорний музичний продюсер, побитий поліцією Парижа, повідомляє BFM TV з посиланням на коментарі президента.

Музичний продюсер був побитий поліцією через відсутність маски

ФОТО: En24 World

Французька влада розслідує твердження про те, що музичний продюсер піддався фізичному насильству і образам на расовому ґрунті під час поліцейської перевірки після того, як були оприлюднені кадри з камер відеоспостереження. Побиття біля входу в будівлю було знято на відео з камер відеоспостереження і мобільних телефонів. Відео поширювалися в інтернеті і були в заголовках новин французьких телеканалів.

Міністр внутрішніх справ Джеральд Дарманін повідомив телеканалу France 2 в четвер, що до офіцерів будуть застосовані санкції, якщо передбачувані порушення підтвердяться. Жертва, яка назвала себе Мішелем, сказала журналістам, що 21 листопада на нього напали поліцейські прямо в його музичній студії в 17-му окрузі Парижа.

Він сказав, що йшов по вулиці без маски — всупереч французьким протоколам по COVID-19 — і, побачивши поліцейську машину, зайшов в свою студію поблизу, щоб уникнути штрафу. Однак, за його словами, поліція пішла за ним всередину і почала нападати і ображати його на расовому ґрунті.

"Я не зробив нічого, щоб заслужити це... Мені пощастило, на відміну від багатьох інших, тому що у мене є це відео, яке захищає мене", — заявив Мішель журналістам в четвер.

Як повідомляло видання "Коментарі", зірку Disney заарештували за побиття бойфренда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини