Головна Новини Світ Франція Ніхто не уникне покарання: поліція продовжує відловлювати підозрюваних в теракті в Ніцці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто не уникне покарання: поліція продовжує відловлювати підозрюваних в теракті в Ніцці

Тисячі солдатів і поліцейських охороняють культові споруди і школи Франції

31 жовтня 2020, 19:06
Поділіться публікацією:

Третя людина була узята під варту у Франції в зв'язку з нападом з ножем, в результаті якого в четвер у Ніцці загинули троє людей, повідомило в суботу джерело в поліції. На даний момент уряд нарощує зусилля щодо забезпечення безпеку і для запобігання можливих нападів бойовиків. Про це повідомляє Reuters.

Ніхто не уникне покарання: поліція продовжує відловлювати підозрюваних в теракті в Ніцці

Затримання підозрюваних в теракті тривають

Нагадаємо, 29 жовтня нападник з криком "Аллаху Акбар" обезголовив жінку і вбив ще двох осіб у церкві в Ніцці, що стало другим смертоносним нападом з ножем у Франції за два тижні.

Третій арешт стався в п'ятницю і послідував за іншим в той же день і попереднім в четвер, повідомило джерело в поліції. Як повідомили джерела в судовій системі, щонайменше двоє із затриманих, в тому числі один житель Ніцци, перебували під слідством з приводу можливих контактів з нападником. Підозрюваний у нападі був важко поранений поліцією і зараз знаходиться в лікарні в критичному стані.

Президент Еммануель Макрон направив тисячі солдатів для захисту таких місць, як культові споруди і школи, а уряд попередив, що можуть мати місце інші нападу ісламістських бойовиків. Напад в Ніцці в день, коли мусульмани відзначають день народження пророка Мухаммеда, відбулося на тлі зростаючого гніву мусульман у всьому світі з приводу захисту Францією права публікувати карикатури із зображенням пророка.

Як повідомляло видання "Коментарі", прем'єр Франції пообіцяв нещадну відповідь на теракт в Ніцці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини