Головна Новини Світ Франція Передача Україні літаків: Макрон пояснив, що він мав на увазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Передача Україні літаків: Макрон пояснив, що він мав на увазі

Франція, як і США, поки не поспішає розпочинати навчання українських пілотів

16 травня 2023, 10:42
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон прокоментував можливість передачі бойових літаків Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку президент Франції озвучив в інтерв'ю телеканалу "TF1".

Передача Україні літаків: Макрон пояснив, що він мав на увазі

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

На запитання, чи буде поставлено бойові літаки Києву, французький президент сказав: "Ні, я не говорив про літаки, я говорив про ракети, і я говорив про навчання".

Раніше у цьому інтерв'ю Макрон заявив, що після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським "відчинив двері" для навчання пілотів з України, не уточнивши подробиць.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яку багатоходівку задумав Путін та Пригожин – що вже почало відбуватися у Бахмуті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травневий європейський марафон президента України після Фінляндії та Нідерландів продовжили Італія, Німеччина та Франція. Які висновки можна зробити після візитів до двох останніх (лідери ЄС, учасники сумнозвісних Мінських угод)? Про що в цілому говорить ця євроактивність Володимира Зеленського, який також відвідав Велику Британію? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – після знищення невідомими російських вертольотів та літаків у Брянській області країна-агресор обрушила на Україну чергові удари ракетами та дронами. Повітряні сили ЗСУ зуміли знищити 25 БпЛА та 3 крилаті ракети. Проте є "прильоти" Тернопільщиною, Харковом. Тим часом навіть із Німеччини звучать заклики дозволити Україні застосовувати західне озброєння для ударів по Росії. Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини