Головна Новини Світ Франція Північна Корея запустила ракету з поїзда
commentss НОВИНИ Всі новини

Північна Корея запустила ракету з поїзда

Це перший в історії випадок, коли країна, що має ядерну зброю, зазнала систему запуску залізничного базування

17 вересня 2021, 04:25
Поділіться публікацією:

У Північній Кореї підтвердили, що 15 вересня зробили запуск балістичної ракети з поїзда. Таким чином продовжується "розширення можливості завдати інтенсивного удару". Про це повідомляє Reuters.

Північна Корея запустила ракету з поїзда

Северная Корея - фото из открытых источников

Це перший в історії випадок, коли країна, що має ядерну зброю, зазнала систему запуску залізничного базування. У Північній Кореї це був другий випадок за тиждень. У країні продовжують заявляти про тиск на США на тлі переговорів по використанню ядерної зброї.


У місцевих ЗМІ поширили фото, на якому ракета темно-зеленого кольору піднімається від залізничної платформи, розташованої у тунелю в гірській місцевості. Влада Північної Кореї підтвердила, що це була частина плану з розширення можливостей "нанести інтенсивний удар ворожих об'єктів відразу з декількох місць".


Нагадаємо, космічна ракета Antares запустила на орбіту нашої планети космічний корабель. Про це повідомляється на офіційній сторінці американського відомства NASA в соціальній мережі Instagram. Ракета-носій українсько-американського виробництва вчора, 10 серпня, була запущена з польотного центру NASA Воллопс, що в штаті Вірджинія (США). Компанія Northrop Grumman успішно запустила ракету Antares, яка доставила космічний корабель Cyguns на низьку навколоземну орбіту. Космічний корабель доставить на Міжнародну космічну станцію 3724 кілограмів в наукових і дослідницьких матеріалів, спорядження для екіпажу та транспортного обладнання. Він прибуде на космічну станцію 12 серпня, де він буде встановлений на зверненої до Землі стороні модуля Unity і буде залишатися там близько трьох місяців. Для довідки: Розробником основної конструкції першого ступеня виступило ДП "КБ" Південне ", виготовило ДП" ВО ПМЗ "спільно з українськими підприємствами" Хартрон-АРКОС "(Харків)," Київприлад "," Хартрон-ЮКОМ "(Запоріжжя)," ЧеЗаРа "," РАПІД "(Чернігів). У відомстві опублікували фотографії запуску космічної ракети.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини