Головна Новини Світ Франція Польща посилює правила в'їзду: хто зможе потрапити до країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща посилює правила в'їзду: хто зможе потрапити до країни

Нові зміни у Польщі почнуть діяти з 15 грудня

15 грудня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Влада Польщі попереджує про ряд нових обмежень з тої причини, що в країні різко зросла смертність  інфікованих коронавірусом. Вона вносить ряд посилених змін до наявних правил в'їзду. Про це інформує The Guardian.

Польща посилює правила в'їзду: хто зможе потрапити до країни

Нові правила почнуть діяти (фото з відкритих джерел)

 Цієї середи представник МОЗ країни проінформував про 660 випадків нових смертей, які завдав коронавірус тільки за минулу добу. Через різке зростання смертності польською владою будуть  введені нові обмеження на певну кількість відвідувачів, які матимуть дозвіл відвідувати ресторани, готелі, театри та інші місця публічного відпочинку.

Відповідальність за проведення перевірок статусу вакцинації буде покладено на власників місцевих бізнесів.

 Важливо, що з 15 грудня, іноземці, які прибувають до цієї країни з-за меж Шенгенської зони безкоштовного проїзду ЄС,  мають мати при собі документи, які підтверджують негативний  результат тесту не раніше, ніж за 24 години до перетину кордону.

 Серед інших посилених заходів безпеки, які миттєво будуть запроваджені в Польщі, перехід на форму дистанційного навчання польських освітніх закладів. Школярі не будуть вчитись в період з 20 грудня по 9 січня. В Польщі не прийматимуть відвідувачів розважальні заклади та нічні клуби. Вийняток буде зроблено лише для проведення новорічних розважальних заходів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі зросли штрафи за порушення ПДР.В республіці Польща  змінили законодавство і суми штрафів за порушення правил дорожнього руху піднялись у багато разів більше. Максимальна сума штрафу стала більшою в шість разів:з 5000 злотих до 30 000 злотих.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини