Головна Новини Світ Франція Президент Франції заявив про необхідність переговорів із Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Франції заявив про необхідність переговорів із Росією

Президент Франції додав, що завдяки діалогу можна змінити сьогоднішню ситуацію

16 січня 2022, 23:14
Поділіться публікацією:

Емманюель Макрон вважає, що продовження дипломатичного діалогу з Москвою допоможе зменшити градус напруги в Європі. Про це повідомляє французьке видання "Le Journal du Dimanche". Як уточнив лідер Французької Республіки, переговори Заходу та Росії сьогодні потрібні як ніколи.

Президент Франції заявив про необхідність переговорів із Росією

Емманюель Макрон - фото з відкритих джерел

“Доведено, що шлях переговорів завжди приносить свої плоди. На початку січня цього року сторони погодились відновити діалог. І саме цим ми займатимемося найближчими днями", – заявив Емманюель Макрон.

Президент Франції додав, що завдяки діалогу можна змінити сьогоднішню ситуацію, яка у всіх викликає занепокоєння через колективну безпеку:

"Сьогодні Вашингтон робить те, чим я займаюся останніми роками: вони ведуть діалог із росіянами", — стверджує політик.

Водночас Макрон наголосив, що цей шлях є досить непростим і має високий рівень напруги.

Нагадаємо, Еммануель Макрон вважає, що у невакцинованих громадян Франції має з кожним днем збільшуватись кількість обмежень. Вони повинні розуміти, що у повсякденному житті стикатимуться з новими труднощами і, зрештою, ця стратегія має дати свій результат. Президент зазначив, що ніхто не приховує того, що влада посилює тиск на тих, хто відмовляється з тих чи інших причин вакцинуватися проти коронавірусу. До таких людей повинні бути застосовані заходи, коли вони повинні бути максимально обмежені у своїх правах та життєдіяльності. Їм має бути обмежений доступ до громадської діяльності. Такі люди мають бути поставлені перед фактом, що з 15 січня вони не зможуть відвідувати ресторани, не зможуть більше ходити до улюбленого кафе, вони не зможуть більше купити квиток до театру чи кіно. Безвідповідальні громадяни не повинні мати ті ж самі права, що й інші громадяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.lejdd.fr/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини