Головна Новини Світ Франція США готує новий пакет допомоги: що у ньому буде
commentss НОВИНИ Всі новини

США готує новий пакет допомоги: що у ньому буде

США готуються передати додаткову військову допомогу Україні на суму близько 775 млн доларів

19 серпня 2022, 20:11
Поділіться публікацією:

Америка готує для України ще один пакет допомоги на загальну суму близько 775 млн доларів.  Туди увійдуть безпілотники, ракетні системи та боєприпаси для HIMARS. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на  журналістку Кейтлін Дорнбос.

США готує новий пакет допомоги: що у ньому буде

Військова допомога від США (фото з відкритих джерел)

Посадовець з Пентагону анонімно повідомив, що Америка підготувала ще один великий пакет допомоги для України.

 Зокрема сюди увійдуть: 2000 протиброньових снарядів, ракетні системи TOW, боєприпаси для HIMARS, швидкісні протирадіаційні ракети, 1000 додаткових протиброньових систем Javelin, 15 дронів Scan Eagle, 16 105-мм гаубиць і 36 тисяч артилерійських снарядів до них, 40 MRAP (броньованих машини із захистом від мін і засідок).

"Україна майстерно використовує HIMARS на полі бою. Ми бачили, як ця здатність вогню на великій відстані дійсно змінила динаміку на полі бою, тому ми хочемо переконатися, що Україна має постійний потік боєприпасів для задоволення своїх потреб", — сказали у Пентагоні.

Також посадовець з Пентагону повідомив, що Америка продовжить давати боєприпаси для артилерійських систем HIMARS регулярно.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США таємно передали Україні ракети AGM-88 HARM. Українські захисники почали застосовувати проти РФ високошвидкісні протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM. Головне завдання таких ракет – створити великі проблеми для російських радарів ППО. У Пентагоні із запізненням підтвердили постачання AGM-88 HARM Україні. Реакція США з'явилася вже після того, як українські захисники завдали ударів по росіянам, а в соцмережах почали розповсюджуватися фото із фрагментами цих ракет.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини