Головна Новини Світ Франція США заборонять в'їзд туристам, щепленим російською вакциною "Супутник V"
commentss НОВИНИ Всі новини

США заборонять в'їзд туристам, щепленим російською вакциною "Супутник V"

Минулого тижня США оголосили, що будуть пускати до себе вакцинованих туристів

28 вересня 2021, 05:30
Поділіться публікацією:

США не будуть пускати туристів, які вакцинувалися препаратами, що не визнала Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) Про це повідомляє The Washington Post. Минулого тижня США оголосили, що будуть пускати до себе вакцинованих туристів.

США заборонять в'їзд туристам, щепленим російською вакциною "Супутник V"

США (фото з відкритих джерел)

Це перше послаблення США з початку коронавірусних обмежень. Однак відвідати Америку зможуть не всі, тому що пускати в країну тільки тих людей, які прищеплювалися вакцинами, визнаними ВООЗ — Moderna, Pfizer, AstraZeneka, Sinopharm, Sinovac тощо. Чи не будуть пускати людей, вакциновані російською вакциною "Супутник V". Це завдає чергового удару по російській вакцині й відносинам між двома державами, оскільки, за даними Асоціації туризму США, у 2019-му США відвідали 300 тисяч росіян. Однак російська вакцина не єдина, через яку можна буде в США — індійський Covaxin теж не сертифіковані ВООЗ.

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров'я України розповіли, як відрізнити симптоми коронавірусу штаму "Дельта" від симптомів, властивих вірусу, який був зафіксований медиками раніше. Говорити про те, що "Дельта" — варіанті підтверджується кишковими розладами, передчасно. Цьому штаму притаманні атипові симптоми. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів головний санітарний лікар України Ігор Кузин в бесіді з журналістами "РБК-Україна". За словами Ігоря Кузіна, клінічні дослідження тривають і поки що рано говорити про конкретні симптоми, які підтверджують "Дельта"-штам. Кузін зазначив, рано говорити про те, що "Дельта"-штам коронавірусу супроводжується кишковими розладами. Із загальної кількості захворювань таких випадків всього 5-7%. Головний санлікар зазначив, початкові симптоми у коронавірусу і його "Дельта"-штаму дуже схожі. Це нежить, слабкість, підвищення температури тіла. Ігор Кузин підкреслив, про ці симптоми є сенс говорити тільки для тих людей, які ще не вакциновані проти коронавірусу. Люди, які отримали щеплення проти ковіду, мають інші симптоми, які не так виражені. Трохи підвищується температура, але загалом хвороба протікає набагато легше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

чистильщик

28 вересня 2021, 05:50

абсолютно верное решение! этих русских нужно вообще никуда не пускать и привитых, и не привитых. они зае*али уже весь мир. тошнит от путиных, лавровых, оленеводов, соловьёвых, скабеевых и т.д. всякой шушеры.


Новини