Головна Новини Світ Франція Так просто не відбудешся: чоловік був засуджений за вбивство півня
commentss НОВИНИ Всі новини

Так просто не відбудешся: чоловік був засуджений за вбивство півня

Чоловік повинен буде заплатити штраф за вбивство півня, а також отримав умовний термін

8 грудня 2020, 11:32
Поділіться публікацією:

Французький суд засудив чоловіка до умовного терміну ув'язнення за жорстоке вбивство півня. Птах дуже сильно шумів, і тоді чоловік пристрелив його та проткнув залізним прутом.

Так просто не відбудешся: чоловік був засуджений за вбивство півня

ФОТО: РБК Стиль

Власник півня був дуже сильно засмучений через таку трагічну загибель свого улюбленця. Він створив петицію на його захист. Під нею свої підписи поставили не менше ста тисяч осіб. У зверненні вимагали розслідування дій сусіда, який вбив птицю.

Суд визнав чоловіка винним у жорстокому поводженні з тваринами. Він був змушений заплатити три сотні євро штрафу. Також його позбавили права носити зброю протягом трьох років і засудили до п'яти місяців умовного тюремного терміну.

До речі, це щонайменше друга судова справа, в якій замішаний півень і яка розглядалася французьким судом. Минулого року судді виправдали господиню птиці, якого звинувачували в надмірному шумі.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", на відомому курортному острові півень вбив людину. На Філіппінах сталося вбивство правоохоронця, який брав участь в рейді з приводу незаконного півнячого бою. В результаті на копа напав бойовий півень, удар якого виявився смертельним.

Півнячі бої дуже популярні на Філіппінах, і їх власники для кривавої "видовищності" прикріплюють до лап птахів леза і шпори. І оскільки під час пандемії бої заборонили, на одне з таких "змагань" прибули правоохоронці. Лейтенант Крістіан Болок хотів підібрати бойового півня при зборі речових доказів, і той ударив його лапою з лезом в стегно. На жаль, лейтенант стік кров'ю до того, як його доставили в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини