Головна Новини Світ Франція У Діснейленді почнуть продавати найдорожчий сендвіч у світі: ціна і склад
commentss НОВИНИ Всі новини

У Діснейленді почнуть продавати найдорожчий сендвіч у світі: ціна і склад

Інтер'єр самого ресторану, де будуть подавати страву, виконають за мотивами фільму Людина-мураха і Оса

25 травня 2021, 12:48
Поділіться публікацією:

У меню одного з ресторанів Діснейленду з'явиться величезний сендвіч, який стане найдорожчим в усьому світі. Його планують включити в меню на курорті Анахайм, в штаті Каліфорнія, пише "УНІАН", посилаючись на Insider.

У Діснейленді почнуть продавати найдорожчий сендвіч у світі: ціна і склад

У Діснейленді почнуть продавати найдорожчий сендвіч у світі - фото з відкритих джерел

Сендвіч коштуватиме 99,99 дол, при цьому він буде розрахований на шість-вісім людей. Вартість з розрахунку на одну людину складе 14,99 дол. До складу страви буде входити салямі, шинка, рукола, в'ялені томати, сир проволоне і соус марінара. Подавати сендвіч планують на обсмаженій фокаччі.

Також наголошується, що інтер'єр самого ресторану, де будуть подавати страву, створять за мотивами фільму "Людина-мураха і Оса".

Раніше портал "Коментарі" писав, що все знають, що сніданок — найважливіший прийом їжі, тому що він заряджає нас енергій і дарує заряд бадьорості. Але сніданок повинен бути не тільки смачним, але і поживним. Багато людей звикли вранці їсти бутерброди з ковбасою, але чи корисно це? Лікар-дієтолог Анжеліка Дюваль розповіла, що сніданок повинен бути правильно збалансованим, щоб організм отримав вітаміни і цінні речовини. І бутерброди з ковбасою, на жаль, не належать до таких продуктів. Річ у тому, що в ковбасі та шинці міститься багато шкідливих жирів і небезпечних компонентів, зокрема консерванти та барвники, а в складі білого хліба є глютен, який може зашкодити роботі травної системи та спровокувати проблеми з гормональною системою.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що для більшості людей бутерброд — це ідеальний варіант швидкого перекушування. Дієтолог Світлана Фус розповіла, як не відмовлятися від таких ласощів і зробити його максимально корисним. Тому що бутерброди "з сиром чи ковбасою" є не зовсім корисними для здоров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини