Головна Новини Світ Франція У Франції чоловік випадково відключив інтернет у всьому місті: хотів, щоб його діти відклали гаджети
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції чоловік випадково відключив інтернет у всьому місті: хотів, щоб його діти відклали гаджети

У Франції чоловік хотів обмежити доступ своїх дітей до інтернету і випадково заглушив звʼязок у всьому місті

18 лютого 2022, 17:24
Поділіться публікацією:

Чоловіка турбував той факт, що його діти-підлітки проводять багато часу у гаджетах, тому придбав спеціальний пристрій, який глушить зв’язок. Тоді мешканці усього міста почали скаржитись, що у них вночі зникає інтернет. Про історію у Франції написало видання tjournal, передає портал "Коментарі".

У Франції чоловік випадково відключив інтернет у всьому місті: хотів, щоб його діти відклали гаджети

У Франції чоловік заглушив зв’язок у цілому місті. Фото з відкритих джерел

Подія трапилась у комуні Мессанж у Франції. Батько дітей-підлітків розповів, що після пандемії, у його дітей з’явилась залежність від інтернету. Вони безконтрольно сиділи в гаджетах, навіть, вночі. Тоді він вирішив обмежувати їх доступ до інтернету, хоча б у пізній час. Для цього він замовив пристрій, який глушить зв’язок. Проте його дія розповсюджувалась не лише на оселю власника, але на усе місто. Коли мешканці підняли гвалт і почали скаржитись на цю ситуацію до відповідних структур, то фахівці Національного агентства з радіочастот і знайшли власника пристрою.

До слова, у Франції використання таких пристроїв заборонено. Придбати його чоловіку порадили в інтернеті. Нині він має сплатити штраф у розмірі 30 тисяч євро або ж його можуть позбабити волі на пів року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у мережі серед українців поширюють інформацію про примусове списання коштів з банківських карток на потреби армії. У фейковому повідомленні було вказано, що 15 лютого насправді відбувалась не кібератака на банки України, а процес тестування системи, під час якої уряд буде списувати потрібні їм суми  з рахунків українців на користь українських військових. У "Центрі протидії дезінформації" українців просять тверезо оцінювати інформацію, яка трапляється їм у мережі. Механізм примусового списання коштів з банківського рахунку є неможливим і протизаконним. 

Читайте також: Мер Львова розповів, як місто готується до навали біженців



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини