Головна Новини Світ Франція У Франції чоловік з ножем напав на поліцейських посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції чоловік з ножем напав на поліцейських посеред вулиці

У Каннах чоловік ударив ножем поліцейського

8 листопада 2021, 15:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції зловмисник напав на поліціянтів. Про це пише видання "Кореспондент".

У Франції чоловік з ножем напав на поліцейських посеред вулиці

Поліція Франції. Фото: Pixabay

У місті Канни озброєний холодною зброєю чоловік напав на трьох співробітників правоохоронних органів. У момент нападу правоохоронці перебували у службовому автомобілі, припаркованому біля будівлі комісаріату.

Злочинець відчинив двері та кілька разів ударив ножем водія, а потім обійшов транспортний засіб для того, щоб напасти на другого поліційного. У цей момент третій правоохоронець встиг відкрити вогонь по нападнику.

Зловмисник отримав серйозні поранення і наразі перебуває у критичному стані. Повідомляється, що внаслідок події ніхто з поліціянтів не постраждав. Одного з них урятував бронежилет.

Видання передає, що нападником був виходець з Алжиру. Зазначається, що під час злочину чоловік вимовляв ім'я пророка Мухаммеда, тож правоохоронці не виключають терористичних мотивів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що популярний у TikTok жест допоміг врятувати життя викраденій неповнолітній дівчині. Співробітникам правоохоронних органів надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що дівчина, що сидить на задньому сидінні легкового автомобіля, показує популярний серед "тіктокерів" жест, що означає прохання про допомогу при домашньому насильстві.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Москві зловмисник скоїв зґвалтування своєї знайомої. Дівчина прийшла на вечірку та перебрала з алкогольними напоями. Її безпорадним станом скористався один із гостей. Статевий акт знімав на відео другий хлопець. Наразі поліціянти встановлюють всі обставини злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини