Головна Новини Світ Франція У Франції підтвердили перший випадок варіанта Omicron
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції підтвердили перший випадок варіанта Omicron

Випадок захворювання підтвердили у невакцинованого чоловіка

3 грудня 2021, 03:53
Поділіться публікацією:

На материковій території Франції підтвердили перший випадок зараження варіантом коронавірусу Omicron. Відповідну заяву опублікувала регіональна агенція охорони здоров'я, повідомляє французьке видання Le Figaro. Випадок захворювання підтвердили у невакцинованого чоловіка зі столичного регіону Іль-де-Франс, він повернувся з подорожі Нігерією. Ймовірно, Omicron підтвердять і у його дружини, яка вже отримала позитивний тест на коронавірус. Подружжя повернулося до Франції 25 листопада і відтоді перебувало на самоізоляції.

У Франції підтвердили перший випадок варіанта Omicron

Omicron - фото з відкритих джерел

Нагадаємо, Адміністрація президента США Джо Байдена розглядає можливість посилення заходів безпеки при перетині кордону мандрівниками з інших країн та американцями через Omicron.

Нагадаємо, вона рекомендує витрачати лише одну годину на тиждень, щоб спокійно розібратися з усіма рахунками. Це запобігає зосередженню фінансового контролю в руках одного з партнерів і водночас дозволяє перевіряти один одного. Придумайте собі нагороду після кожної такої перевірки. Наприклад, вечеря поза домом або пустощі в ліжку. Поки ви обоє чекаєте на це з нетерпінням, це зближує вас як емоційно, так і фізично.

https://maximum.fm/novini_t2, 2 грудня, що варіант Omicron може стати причиною більше половини всіх інфекцій COVID-19 в Європі протягом декількох місяців, але випадків тяжкого захворювання поки не було. Про це повідомляє Reuters. "На основі математичного моделювання, проведеного ECDC, є ознаки того, що Omicron може спричинити більше половини всіх інфекцій SARS-CoV-2 в ЄС/ЄЕС протягом наступних кількох місяців", – повідомили у Європейському центрі з профілактики та контролю захворювань (ECDC) . У ЄС та Європейську економічну зону (ЄЕЗ) входять 27 країн-членів ЄС, а також Ісландія, Ліхтенштейн та Норвегія.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини