Головна Новини Світ Франція Президента Макрона вдарив невідомий: стало відомо навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Президента Макрона вдарив невідомий: стало відомо навіщо (ВІДЕО)

Житель одного з віддалених департаментів країни побив високопосадовця Франції

8 червня 2021, 19:40
Поділіться публікацією:

Неприємний інцидент під час візиту президента Франції стався в департаменті Дром. Там місцеві жителі агресивно вигукували радикальні роялістські гасла під час зустрічі з президентом країни.

Президента Макрона вдарив невідомий: стало відомо навіщо (ВІДЕО)

Еммануель Макрон. Фото: Sputnik

Один з учасників заходу, який не симпатизує президентській політсилі, дав ляпаса самому Еммануелю Макрону, який, очевидно, зовсім не очікував такого негостинного прийому в рідній країні.

У бійку вчасно втрутилася охорона президента Франції і поліція. Відео з місця події опублікувало BFM TV.

Як розповідають очевидці, "електоральний розбійник" був одягнений у зелену футболку, його обличчя прикривали окуляри і маска. Вигуком: "Геть макаронізм!" він зустрів пана Макрона, який підійшов до людей, ще й встиг дати йому ляпаса.

Радикал був налаштований агресивно, але тут же опинився на землі, оскільки в інцидент втрутилася президентська охорона. Пізніше вона затримала двох його співучасників.

Хуліган, замахуючись на президента Франції, кричав французький королівський бойовий клич. Про це говорять французькі парламентарії.

Пригода із замахом на пана Макрона не залишилася непоміченою. Місцеві політики підтримують президента і засуджують таку політичну агресію. Вони говорять про неприпустимість насильства в такій демократичній країні, як Франція.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Еммануель Макрон запланував провести масову вакцинацію проти коронавірусу у Франції з квітня по червень. Насамперед вакцинують найбільш вразливі категорії населення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини