Головна Новини Світ Франція У Франції від вибуху загинуло кілька осіб: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції від вибуху загинуло кілька осіб: що відомо

В результаті вибуху у французькому місті пошкоджено житлові будинки

15 лютого 2022, 09:08
Поділіться публікацією:

Інцидент трапився вночі 14 лютого на південному заході Франції. Відомо, що в результаті вибуху загорілися три будинки в Сен-Лоран-де-ла-Саланк. Попередньо загинуло сім осіб, з них двоє дітей. Про це повідомляє Еuronews.

У Франції від вибуху загинуло кілька осіб: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Рятувальники, що прибули на місце та загасили пожежу, почали розбирати завали, щоб дістати звідти потерпілих. Роботи з пошуку зниклих мешканців продовжуються. Наразі з-під завалів витягнули тіла п'яти дорослих людей, немовляти та ще однієї дитини.

20 потерпілих в результаті вибуху та пожежі отримали легкі травми, один чоловік госпіталізований у важкому стані з травмами після того, як він стрибнув з другого поверху. Тривають пошуки двох зниклих безвісти. На місці працюють пожежники регіону Східні Піренеї. Попередньо, щось вибухнуло в комерційному приміщенні, а вогонь звідти перекинувся на житлові квартири, що розташовані на верхніх поверхах.

У мерії говорять, що евакуйованим з місце події надали тимчасове житло. Причину вибуху з'ясовують, правоохоронці не дають коментарів щодо того, чи це був підпал чи нещасний випадок. Вогонь зруйнував два житлові будинки. До міста приїжджав з візитом міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманін. За його словами, розпочато слідство, а кількість жертв може зрости.

Як повідомляв портал "Коментарі", у січні 2022 року на Францію обрушилася масштабна повінь. Протягом останніх кількох днів на південному заході Франції не припинялися зливи. За дві доби у деяких районах країни випала норма опадів за місяць. Зливи спричинили масштабні повені. Через стихію, що розбушувалася, загинула як мінімум одна людина – літня жінка потонула у канаві біля свого будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини