Головна Новини Світ Франція У Новій Зеландії смерть чоловіка пов'язують з побічними ефектами вакцини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії смерть чоловіка пов'язують з побічними ефектами вакцини

У Новій Зеландії чоловік помер від міокардиту через пару тижнів після вакцинації

20 грудня 2021, 09:47
Поділіться публікацією:

У Новій Зеландії смерть молодого хлопця від міокрадиту пов'язують з побічними ефектами від вакцини проти COVID-19. Повідомляється, що 26-річний місцевий мешканець отримав одну дозу вакцини Pfizer Inc (PFE.N). Про це пише Reuters.

У Новій Зеландії смерть чоловіка пов'язують з побічними ефектами вакцини

Вчені назвали симптоми інфікування Омікроном, фото з відкритих джерел

У покійного виявлено міокардит. Відомо, що він був вакцинований однією дозою. За інформацією Ради з моніторингу безпеки вакцин проти COVID-19, міокардит, ймовірно, був спричинений вакцинацією хворого. Пацієнт не лікувався від міокардиту, й помер через два тижні після першої дози.

Прес-секретар Pfizer говорить, що їм відомо про смерть у Новій Зеландії. Там наголосили, що все ж ризики побічних ефектів у вигляді міокрадиту незначні. За інформацією ради з безпеки вакцин, що переваги вакцинації значно перевищують ризики.

В серпні померла жінка, що вакцинувалася, її смерть також пов'язували з рідкісним побічним ефектом від вакцини. Рада з безпеки вакцин Нової Зеландії також повідомила, що ще двоє людей, у тому числі 13-річний хлопець, померли від можливого міокардиту після вакцинації.

Однак поки що проводять додаткові дослідження, перш ніж пов’язувати смерть дитини з вакциною.

Як повідомляв портал "Коментарі", новий штам коронавірусу Омікрон вже в Україні. Про це відомо з дослідження, що проведено в лабораторії Центру громадського здоров’я України. Симптоми інфікування Омікроном у пацієнтів: першіння в горлі, сухий кашель, відчуття сильної втоми, болі в м'язах та значна пітливість вночі. В хворих немає таких симптомів, які викликає штам Дельта, а саме: втрату смаку й нюху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини