Головна Новини Світ Франція У світі створили маску, яка знищує коронавірус: як виглядає і скільки коштує
commentss НОВИНИ Всі новини

У світі створили маску, яка знищує коронавірус: як виглядає і скільки коштує

Маска здатна знищувати не тільки ковід-19, а й інші віруси

22 лютого 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

У Франції розробили унікальну маску, яка здатна знищувати різні види вірусів. У їх список потрапив також і COVID -19. Про це інформує щомісячна французька газета The Connexion.

У світі створили маску, яка знищує коронавірус: як виглядає і скільки коштує

Унікальна маска була створена у Франції - фото: з відкритих джерел

Незвичайну маску, яка містить спеціальний зовнішній шар, що вбиває коронавірус, представив медичний стартап BioSerenit. Розробники відзначають, що досить менше ніж п'яти хвилин, щоб маска забезпечила людині повний захист. Вона здатна захистити на 99,9% від різних вірусів.

Як буде виглядати така маска?

Розробники представили зображення нової унікальної маски, здатної боротися з коронавірусів. Зараз проводяться дві моделі масок — одна з сертифікатом FFP2, а друга — хірургічна версія, сертифікація якої очікується 22 лютого.

У світі створили маску, яка знищує коронавірус: як виглядає і скільки коштує - фото 2

Як "працює" маска?

Дослідники створили багатошарове захисне покриття для лиця, яке здатне "фільтрувати та знезаражувати", надаючи масці загальну "здатність блокувати та вбивати вірус". Шари включають блокатор крапель зовні, за ним слідує шар фільтрації та знезараження, ще один фільтр і останній шар внутрішнього захисту.

Ціна

Маски, які будуть проводитися на заводі в Труа, будуть продаватися за роздрібною ціною 1,49 євро. Маски для медичних працівників будуть продаватися за ціною 0,44 євро. Обидві маски будуть доступні громадськості після того, як вони будуть вперше надані.

Термін використання

Варто відзначити, що дана маска є одноразовою. Дослідження показали, що маска може використовуватися протягом чотирьох годин. Після цього її, як і звичайну медичну маску, слід замінити.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" раніше повідомляв про те, що Pfizer зробила сенсаційну заяву про свою вакцину від коронавірусу, а також про продукт, який допомагає організму після COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини