Українці можуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною

Відзначено, що третина квитків в країні будуть продаватися за низькими цінами

Французька компанія Air France сьогодні, 1 грудня, повідомила, що потроїть кількість рейсів з 15 грудня. 100% поїздів будуть доступні для бронювання. Про це пише Le Figaro.

"Ви можете з упевненістю бронювати квитки на Різдво. SNCF виставила на продаж 4,5 мільйона квитків, третина з яких - за низькими цінами. Їх можна обміняти та повернути безкоштовно до дня від'їзду", - зазначив у Twiiter міністр-делегат з транспорту Жан-Батист Джеббарі.

Поїздки за кордон фактично залишаються в залежності від будь-яких карантинних заходів в конкретних країнах. Рейс з Києва до Парижа доступний на сайті авіакомпанії. Франція знаходиться в червоній зоні для українців. Після прибуття з країн "червоної" зони потрібна самоізоляція із застосуванням програми "Дій вдома". Ізоляцію можна припинити достроково після отримання негативного ПЛР-тесту.

Нагадаємо, Франція закриває всі гірськолижні курорти на зимові канікули, послідувавши прикладу Німеччини. Канцлер Німеччини звернеться до Європейського Союзу з проханням заборонити лижні тури до 10 січня, бо вони стали причиною декількох спалахів епідемій минулої зими.

Раніше "Коментарі" робили огляд на карантинні обмеження в країнах Європи.