Головна Новини Світ Франція В Німеччині розбився гелікоптер: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині розбився гелікоптер: що відомо про подію

Точного числа жертв не називають, ймовірно, загинуло троє людей

18 жовтня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

В Німеччині сталася авіакатастрофа з смертельними наслідками. У результаті падіння гелікоптера загинули люди. Про це пише SCMP.

В Німеччині розбився гелікоптер: що відомо про подію

Вертоліт розбився в лісі, фото DPA

Відомо, що подія трапилася 17 жовтня вранці. У лісі, що розташований в німецькій землі Баден-Вюртемберг, впав вертоліт з пасажирами на борту. Як повідомляють в поліції землі, попередньо, загинуло троє осіб в результаті цієї аварії. Там говорять про загиблого пілота та двох пасажирів.

Гелікоптер Robinson R44 був розрахований на чотири людини. Авіакатастрофа сталася неподалік міста Бухен. На місці працювали рятувальники та представники правоохоронних органів. Уламки розкидані по територію лісу на сотні метрів від місця, де впав гвинтокрил. Частина сміття висить на деревах. Також повідомляється, що працівники оперативних служб виявили одне з тіл загиблих, яке відкинуло на 50 метрів від місця, де впала основна частина гелікоптера.

У поліції та в Федеральному бюро з розслідування авіакатастроф Німеччини почали розслідування причин аварії. Поки що жодних здогадок чому вертоліт впав немає. Причини катастрофи там зможуть назвати лише за кілька місяців, коли буде розслідувано справу та виявлено всі факти й докази. Наразі на місці працюють працівники правоохоронних органів, вони збирають уламки та оглядають територію лісу в тому числі й за допомогою безпілотників.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Тунісі під час військових навчань розбився вертоліт. В результаті події загинули троє військовослужбовців. Інцидент стався в місті Габес, що на південному сході країни. Розслідування події триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини