Головна Новини Світ Франція В російській опозиції здогадуються, які сили Макрон здатен відправити в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В російській опозиції здогадуються, які сили Макрон здатен відправити в Україну

Російський опозиціонер Каспаров спрогнозував, які сили Макрон здатен відправити в Україну

21 березня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:

В Кремлі й гадки не мають, на що здатна сьогоднішня Франція, як лідер Європейського Союзу. Саме тому для путінського режиму буде несподіванкою, якщо на території України в один момент з’явиться французька авіація. Президент Франції Еммануель Макрон може прийняти таке рішення. Як інформує портал "Коментарі", таку думку в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону висловив колишній чемпіон світу з шахів, російський опозиціонер Гаррі Каспаров, який наразі проживає у США.

В російській опозиції здогадуються, які сили Макрон здатен відправити в Україну

Еммануель Макрон. Фото: з відкритих джерел

Опозиціонер заявив, що французька авіація дуже потужна і може створити великі проблеми для росіян. 

"…Я б вважав, що якщо Макрон щось зробить, то це, звичайно, не будуть сухопутні війська, а це буде, звісно, авіація французька", — заявив співбесідник.

Зазначимо, Еммануель Макрон 26 лютого вперше публічно припустив можливість перекидання в Україну західних збройних сил. Після цього більшість країн Заходу та США запевнили, що не планують перекидати на нашу землю своїх військових. При цьому директор зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін запевняє, що Франція нібито реально готує свій військовий контингент для відправки в Україну. У Міноборони Франції зазначили, що, якщо це рішення офіційно буде ухвалено, французьких військових, ймовірно, розмістять уздовж Дніпра (на правому березі) та біля українсько-білоруського кордону. А начальник штабу Армії Франції генерал П'єр Шиль підкреслив, що армія цієї країни готується до важких боїв, щоб забезпечити безпеку не лише своїм громадянам, а й союзникам. У свою чергу колишній міністр оборони Великобританії Бен Уоллес не виключив, що британські війська можуть вирушити в Україну, щоб протистояти Росії. Експерти проаналізували подібні заяви спеціально для порталу "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – звідки взялася ідея Макрона про перемир'я: якої помилки не можна припуститися Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини