Головна Новини Світ Франція Заяви Макрона про війська Франції в Україні: чи зможуть вони зупинити запал Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Заяви Макрона про війська Франції в Україні: чи зможуть вони зупинити запал Кремля

Слова французького президента Еммануеля Макрона про можливе перекидання військ Франції не можуть зупинити росіян

29 березня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

Заяви французького президента  Макрона про можливе переміщення французької  армії в Україну навряд чи зупинять  плани  путінського режиму. Про це, відповідаючи на запитання "Главреду", повідомив заступник директора Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

Заяви Макрона про війська Франції в Україні: чи зможуть вони зупинити запал Кремля

Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

"Я не думаю, що зараз є щось, що може зупинити Росію, особливо слова. Немає таких слів, які могли б зупинити Росію. Ситуація з Салліваном свідчить про те, що американці стоять із мокрими штанами. Американці здаються, а українці не піддаються на шантаж. Вдумайтеся, що відбувається — Росія відкрито каже, що руйнуватиме міжнародні торговельні зв'язки, економічну міжнародну інфраструктуру, якщо ви не погодитеся і не будете лізти в те, як ми вбиваємо українців. На місці американців треба було сказати, що тепер вони постачають томагавки Україні, які битимуть по Москві, і якщо ви не зупинитеся і розповідатимете нам про нафту, ми поставимо їм ядерну зброю, і тоді самі розбиратиметеся з Києвом. Так треба чинити з тими скаженими псами, які просто насміхаються над Вашингтоном. І тому слова Макрона не можуть зупинити росіян", — повідомив експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися, яка заява Макрона про Україну розлютила чиновників Вашингтона. Заява президента Франції Еммануеля Макрона про можливе відправлення військ в Україну розлютила американських чиновників, які за умов анонімності заявляють, що такий крок може навіть призвести до ризику зіткнення з Москвою. Про це повідомляє "Вloomberg". 

ЗМІ зазначає, оскільки Великобританія більше не входить до Європейського Союзу, а уряд Німеччини розколотий, президент Франції Макрон вирішив зайняти місце номінального глави континенту у зовнішній політиці. Але не всі його союзники переконані, що він найкращий захисник їхніх інтересів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини