Головна Новини Світ Франція Жерар Депардьє офіційно звинувачений в згвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Жерар Депардьє офіційно звинувачений в згвалтуванні

Первинне розслідування звинувачень в згвалтуванні 72-річним актором було скасовано в 2019 році через відсутність доказів

24 лютого 2021, 02:56
Поділіться публікацією:

72-річний актор офіційно отримав звинувачення в сексуальному насильстві 16 грудня, проте справу вдалося якийсь час тримати в таємниці, повідомляє The Guardian.

Жерар Депардьє офіційно звинувачений в згвалтуванні

Жерар Депардьє, фото з відкритих джерел

Заява в поліцію написала 22-річна молода актриса, ім'я якої приховано в інтересах слідства. Як повідомила потерпіла, Депардьє і вона репетирували у нього вдома в 6-му окрузі Парижа. За словами жінки, вона повністю довіряла Жерару, оскільки актор був другом її батька. Актор все категорично заперечує.

Водночас адвокат Жерара Депардьє Ерве Темім обурений тим, що тепер громадськості став відомий факт пред'явлення офіційного звинувачення його клієнту.

Первинне розслідування звинувачень в зґвалтуванні 72-річним актором було скасовано в 2019 році через відсутність доказів. Минулого літа його відновили, що призвело до кримінальних звинувачень, представлених в грудні. Французькому акторові Жерару Депардьє було пред'явлено звинувачення в зґвалтуванні і сексуальному насильстві, скоєному нібито в 2018 році проти 20-річної актриси.

Нагадаємо, 47-річного жителя Львова, колишнього керівника не зареєстрованої молодіжної християнської організації, підозрюють в розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх дівчаток. За даними джерела, обвинуваченим є Роман Московченко, який раніше керував християнською спільнотою "Діти Христа". Проти нього вже відкрито 11 кримінальних проваджень, які налічують 147 епізодів статевих злочинів, які чоловік здійснював з 2005 року. Повідомляється, що потерпілими було шість дівчаток у віці від 11 до 14 років. Московченко інкримінують розбещення, зґвалтування неповнолітніх і сексуальний контакт з особою, яка не досягла повноліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини