Головна Новини Світ Франція ЗМІ отримали інформацію про те, чому Макрон відправив свого посла на інавгурацію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ отримали інформацію про те, чому Макрон відправив свого посла на інавгурацію Путіна

У Франції не вбачають нічого дивного в тому, що їх посол у терористичній Росії П'єр Леві буде приймати участь у так званій інавгурації Володимира Путіна, повідомляє Суспільне, із посиланням на свої джерела

7 травня 2024, 11:38 comments1130
Поділіться публікацією:

У Франції не вважають чимось дивним чи неприйнятним те, що їх посол П'єр Леві буде присутнім на так званій інавгурації кремлівського диктатора Володимира Путіна. Як відзначило джерело видання, візит дипломата на церемонію, буцімто, означає лише одне – що Франція має у терористичній Росії своє посольство.

ЗМІ отримали інформацію про те, чому Макрон відправив свого посла на інавгурацію Путіна

Еммануель Макрон

Окрім того, джерело видання підкреслило, що візит французького посла на інавгурацію Путіна не означає, що він був обраний легітимно. Також, такий візит не вказує і на те, що Франція визнає Путіна, як нового президента, додав співрозмовник видання.

Також, за словами цього співрозмовника, Франція взяла до відома результати президентських "виборів", які у РФ відбулися у середині березня. Також він додав, що Париж суворо засудив репресії, на фоні яких відбувався весь виборчий процес. За його словами, тоді проходили вибори без вибору. Окрім того, співрозмовник видання підкреслив, що РФ порушила Статут ООН, коли організувала виборчий процес на тимчасово окупованих територія в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Франція вирішила відправити свого посла на так звану інавгурацію кремлівського диктатора Володимира Путіна. Таке рішення жорстко розкритикували у Верховній Раді. Там не розуміють, як можна говорити про введення військ Франції в Україну і водночас тиснути Путіну руку і вітати його із перемогою. Також у Верховній Раді звернули увагу і на те, що Франція жорство критикувала путінські вибори і засуджувала їх проведення на окупованих територіях. Але і цей факт її не спинив від того, щоб утриматися від участі в інавгурації кремлівського диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

7 травня 2024, 11:54

все это отмазки...небось макароныч опять плешивому пуйлу звонил?


Новини