Головна Новини Світ G20 Путін навряд чи з'явиться на саміті G-20: президент Індонезії зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін навряд чи з'явиться на саміті G-20: президент Індонезії зробив заяву

Раніше у Кремлі підтвердили участь Росії у заході

7 листопада 2022, 15:24 comments2383
Поділіться публікацією:

Президент Індонезії Джоко Відово заявив, що має "сильне відчуття", що президент РФ Володимир Путін не приїде на саміт "Великої двадцятки" на Балі наступного тижня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Financial Times".

Путін навряд чи з'явиться на саміті G-20: президент Індонезії зробив заяву

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Президент Індонезії заявив, що має "сильне відчуття", що Володимир Путін не візьме участь у саміті G20 на Балі, який відбудеться наступного тижня", — йдеться в повідомленні.

Також Відодо зазначив, що він підтримує контакт із російським президентом, але майже впевнений, що його не буде на важливому заході.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія візьме участь у саміті "Великої двадцятки", ось тільки підтвердження участі у заході Путіна рупор Кремля не оголосив.

У свою чергу спікери Офісу президента заявляли про те, що Україна готова взяти участь у саміті G20, але тільки в тому випадку, якщо на захід не буде запрошено російського диктатора Путіна, з яким нема про що розмовляти, доки триває війна в Україні.                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — Туреччина не пустила в Чорне море кораблі Тихоокеанського флоту РФ, які з лютого намагалися пройти через Босфор з метою обстрілів України. У підсумку, у листопаді дані суду повертаються на базу у Владивостоці. Раніше Туреччина не дала росіянам зірвати зернову угоду. Про що говорять такі дії офіційної Анкари в даному випадку та загалом у ракурсі російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини