Головна Новини Світ G20 Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь у важливому саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь у важливому саміті

Індонезія надіслала запрошення Путіну на участь у саміті G20

27 червня 2022, 19:32 comments2455
Поділіться публікацією:

У Кремлі підтвердили інформацію про те, що президент Росії Володимир Путін справді позитивно відреагував на запрошення від президента Індонезії Джоко Відодо взяти участь у саміті країн "Групи двадцяти", який заплановано на листопад 2022 року. У цьому саміті також візьме участь президент України Володимир Зеленський. Він також підтвердив свою згоду взяти участь. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російський "Інтерфакс", з посиланням на слова помічника президента РФ Юрія Ушакова.

Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь у важливому саміті

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Помічник Путіна, наголосив, російська сторона дала свою згоду на участь у важливому саміті.

"Вони поки що запрошують у очному форматі. Ще часу достатньо. Сподіваюся, що пандемія дозволить провести цей захід у очному форматі", – уточнив Ушаков.

При цьому помічник президента РФ відзначив важливу позицію Індонезії, яка, незважаючи на вмовляння та тиск Заходу, відправила офіційне запрошення для участі в саміті Володимиру Путіну.                                                                                                                           

Зазначимо, саміт лідерів G20 заплановано на 15-16 листопада. Він має пройти на острові Балі. Цього року організатором та приймаючою стороною заходу виступає Індонезія, яка є постійним учасником клубу G20.

Читайте на порталі "Коментарі" – звернення президента Зеленського народу Білорусі: експерти розповіли, про що воно говорить.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кінець війни та важливі прохання: про що говорить звернення президента Зеленського до лідерів "Великої сімки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини