Головна Новини Світ G20 Саміт "Великої двадцятки" в Римі: що обговорюватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Саміт "Великої двадцятки" в Римі: що обговорюватимуть

Стала відома програма заходів, що відбудуться в Італії

30 жовтня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

В Римі протягом 30-31 жовтня пройде саміт лідерів "Великої Двадцятки". Про це повідомляє Укрінформ.

Саміт "Великої двадцятки" в Римі: що обговорюватимуть

В Італії відбувається саміт "Двадцятки", фото з відкритих джерел

Як повідомляють в прес-службі G20, Рим готовий прийняти глав держав і урядів найбільших країн світу та представників важливих міжнародних та регіональних організацій. Саміт пройде у конференц-центрі La Nuvola.

На порядку денному — робочі сесії з кількох важливих питань. В межах сесій відбудуться дебати. Спочатку пройде церемонія зустрічі та фотографування. Опісля присутні обговорять тему "Світова економіка та світова система охорони здоров'я". Скоріш за все мова йтиме про наслідки пандемії та як вона впливає на економіку країн світу.

30 жовтня на саміті виступить з промовою королева Нідерландів Максіма. Тема її доповіді — підтримка малого, середнього бізнесу та бізнесу жінок.

На другий день саміту заплановано дві сесії. Під час першої сесії присутні розглянуть тему змін клімату та охорони навколишнього середовища. На другій сесії обговорять сталий розвиток.

На саміті виступить з промовою принц Уельський Чарльз. Тема його доповіді — роль приватного сектору в боротьбі зі зміною клімату.

Після закриття сесій відбудеться прес-конференцію головуючих на саміті G20. Виступи національних делегацій відбудуться після прес-конференції.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерт розповів про результати саміту Україна-ЄС. Україна, слідом за Молдовою, отримала від ЄС новий кредит довіри, чого не вийшло у Грузії, де в цьому році була провалена судова реформа. Експерт розповідає, що Брюссель привітав прогрес Києва в декількох реформах і підтвердив виділення другого траншу фінансової допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини