Головна Новини Світ G20 В Україні назвали країну, яка має замінити Росію на G20
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні назвали країну, яка має замінити Росію на G20

Віце-міністр культури України Ярослав Селлін вважає, що Польща має замінити Росію на G20

18 листопада 2022, 17:25 comments1396
Поділіться публікацією:

Росії немає місця у "Великої двадцятці". За словами віце-міністра культури Ярослава Селліна, Польща є тією країною, яка гідна замінити країну-агресора у групі найбільш промислово та політично розвинених країн світу. Про це пише портал "Коментарі", з посиланням на "Polskie Radio".

В Україні назвали країну, яка має замінити Росію на G20

Велика двадцятка. Фото: з відкритих джерел

Як пояснив заступник міністра культури Польщі Ярослав Селлін, після підтримки України Польща покращила своє геополітичне значення на міжнародній арені.

"Я вважаю, що якщо G20 був задуманий так, що це 20 економічно та політично найважливіших держав, то ситуація дозріла до цього. В економічних рейтингах Польща посідає приблизно 20 місце у світі, тоді як геополітичне значення Польщі значно зросло завдяки допомозі, наданій Україні ", — заявив Селлін.

Замміністра зауважив, що Росію необхідно визнати терористичною державою. Таким чином, відразу перестане виникати питання, чому не потрібно запрошувати її на засідання G20 або ОБСЄ.                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – якщо окупанти втратять якесь велике місто, наприклад, Луганськ, яке є для РФ символом, це призведе до незворотних процесів серед політичної еліти РФ і суспільства.                                                                       




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини