Головна Новини Світ G20 ЗМІ повідомили про госпіталізацію Лаврова на Балі – Кремль просить не вірити цьому
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ повідомили про госпіталізацію Лаврова на Балі – Кремль просить не вірити цьому

Голову МЗС РФ Сергія Лаврова доставили до лікарні після прибуття на саміт G20 на Балі

14 листопада 2022, 11:52 comments1282
Поділіться публікацією:

Міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова було доставлено до лікарні після прибуття на саміт G20 на Балі (Індонезія). У російському МЗС спростували інформацію. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Associated Press".

ЗМІ повідомили про госпіталізацію Лаврова на Балі – Кремль просить не вірити цьому

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Три індонезійські урядові та медичні чиновники повідомили Associated Press, що російський міністр прибув на медичне обстеження на курортному острові. Усі відмовилися назвати свої імена, оскільки не уповноважені публічно обговорювати це питання.

Двоє людей сказали, що Сергій Лавров лікувався від серцевої хвороби. Офіційні особи заявили, що його доправили до лікарні Сангла у столиці провінції Денпасаре.

У той же час, прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова спростувала повідомлення про госпіталізацію Лаврова на Балі.

"Ми тут із Сергієм Вікторовичем в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: виявляється, він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків", — написала вона у своєму Telegram-каналі.

Лавров є найвищою російською офіційною особою, яка присутня на саміті G-20.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час звернення 13 листопада президент України Володимир Зеленський, серед іншого, зазначив, що ми вже відчуваємо, як наближається перемога України, і все завдяки єдності, яку показує український народ та міжнародна спільнота. У районі Херсона, за його словами, продовжується затримання російських військових та найманців, яких РФ покинула на українських територіях. Задокументовано понад 400 військових злочинів. Також глава держави заявив, що бої на Донеччині – такі ж інтенсивні, як і в попередні дні. Рівень російських атак не знижується. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) запевняють, що російська армія, зазнавши серйозної поразки на Херсонському напрямку, намагатиметься "відігратися" на Донбасі. Про що говорить те, що відбувається? Як події у російсько-українській війні можуть розвиватися далі? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США заявили, що Україна має скористатися помилкою Путіна та продовжувати контрнаступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини