Головна Новини Світ G7 Що буде з підтримкою G7 України: у МЗС Японії зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з підтримкою G7 України: у МЗС Японії зробили заяву

Глава МЗС Японії підкреслила, що підтримка G7 України не послабиться

7 листопада 2023, 10:37
Поділіться публікацією:

На підтримку країнами G7 України не вплине загострення конфлікту на Близькому Сході. Україна може бути впевнена, що підтримка продовжиться на тому ж рівні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава, повідомляє "Reuters".

Що буде з підтримкою G7 України: у МЗС Японії зробили заяву

Міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава. Фото: із відкритих джерел

Міністри закордонних справ країн G7 (Великобританії, Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії та США), а також представник Європейського Союзу проведуть переговори у Токіо 7-8 листопада, щоб обговорити, зокрема, російську агресію проти України.

"Наша прихильність до продовження суворих санкцій проти Росії і рішуча підтримка України не похитнуться, навіть якщо ситуація на Близькому Сході загостриться", — заявила Камікава.

Вона додала, що міністри закордонних справ "Великої сімки" також проведуть переговори з главою МЗС України Дмитром Кулебою щодо відеозв'язку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що Україна посилено інвестує у власне виробництво зброї, ЗСУ все ще дуже залежить від своєчасних поставок західного озброєння. Але, якщо Захід не в змозі виграти війну проти РФ, яка йде на території України, то незрозуміло взагалі, яку війну він здатний виграти. Про це в інтерв'ю німецькому виданню Welt заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може Україна залишитися без підтримки США та ЄС: які ризики. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли – в ЄС хочуть перевершити КНДР: Литва закликає посилити підтримку України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини