Головна Новини Світ Німеччина Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядом (ВІДЕО)

Ані Лорак продовжує жити і працювати в терористичній РФ

22 лютого 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Колишня українська виконавиця Ані Лорак, що залишила  рідну країну, зробила спробу  поділитись  власними "секретами краси".

Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядом (ВІДЕО)

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

На власній сторінці в Instagram  співачка оприлюднила відеоролик, де розповідає  своїм прихильникам, які засоби  використовує.

Зірка сидить в гримерці і візажист  при цьому  маже  їй пензликом ділянку декольте.

"Особливий розділ" світ Ані Лорак / Ani Lorak World" присвячений красі. Макіяжі повсякденні і на вихід, безліч б'юті-секретів для вас, дорогі дівчатка! А що б ви хотіли побачити в додатку? Діліться в коментарях!" — зазначила  вона, підписавши відеоролик.

Залишивши свої  коментарі, підписники критикували  не так  зовнішність співачки, як її  поступок щодо зрадництва  своєї  батьківщини:

"Продажна поміняла свою країну за гроші, ненавиджу"; "Ого, яка ти стала: як клоун посмішка до вух. Яка там краса, переляк"; "Ой, Боже! Яка красуня була і що стало... жах!"; "Боже! Як змінилася в гіршу сторону. Все награно, стало схоже на Повалій"; "Як ти спиш вночі? Совість не мучить?".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українцівКолишня українка Ані Лорак, яка брала участь в ефірі "Центрального телебачення"  російського  каналу скаржилась на напади  мешканців України. Вона називає їх несправедливими і  замітила, що плакала з відчаю. 

Зірка  ввійшла в цей образ і мало не плачучи,  розповідала, якого болю їй завдає хейт з боку  українських громадян. Співачка каже, що він  необґрунтований. Проте, слід  замітити, що Кароліна понад   півтора року ніяк не реагує на повномасштабну російську війну на батьківщині. Вона  не засуджує військове вторгнення на території рідної  Україні, і в цей  час як виступала, так і виступає в РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини