Головна Новини Світ Німеччина Армії Німеччини передали російські танки у вигляді мішеней (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Армії Німеччини передали російські танки у вигляді мішеней (ФОТО)

Їх використовують під час військових навчань

14 серпня 2022, 23:15 comments1226
Поділіться публікацією:

Збройні сили Німеччини отримали від австралійської компанії GaardTech повнорозмірні макети танків Т-72, Т-90 та російську "Армату". Про це йдеться у повідомленні компанії в Twitter.

Армії Німеччини передали російські танки у вигляді мішеней (ФОТО)

Бундесвер отримав макети танків (фото GaardTech)

"Для випробувань і бойової стрільби в Німеччині GaardTech розгорнула перші роботизовані транспортні засоби в Бундесвер", — повідомили в компанії.

Відомо, що компанія GaardTech виробляє повнорозмірні макети військової техніки. Ці макети дозволяють військовим навчатися, випробувати складність і напругу реальних дій ворога, "візуально піддаючись загрозам реального світу".

 У каталозі роботизованої військової техніки є танки Т-14, Т-72, Т-80, т-90, а також БМП-3, БМД-4, БТР-70, БТР-90 і БРДМ-1.

Армії Німеччини передали російські танки у вигляді мішеней (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Німеччина передала Україні потужну зброюНімеччина передала Україні потужну зброю. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак. Як повідомив Єрмак, в Україну прибули німецькі реактивні системи залпового вогню. Також видання ТСН, посилаючись на DPA, повідомляє, що Німеччина передала Україні три додаткові самохідні артилерійські установки Panzerhaubitze 2000. Крім того, зазначається, що восени Німеччина планує передати Україні: три самохідні артилерійські установки; системи протиповітряної оборони IRIS-T; три броньовані ремонтно-евакуаційні машини.

Також "Коментарі" писали про те, що Німеччина передала Україні ще кілька одиниць військової технікиЯк стало відомо, Німеччина передала Україні ще чотири зенітні самохідні артилерійські установки Gepard. Загалом Німеччина передала Україні вже 12 одиниць такої техніки.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини