Головна Новини Світ Німеччина Багато німців вважають, що Україна має віддати рф частину своїх земель: соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато німців вважають, що Україна має віддати рф частину своїх земель: соцопитування

Майже половина німців вважають, що Україна має віддати РФ частину територій заради припинення війни

6 липня 2022, 23:50 comments1285
Поділіться публікацією:

 Майже половина мешканців  Німеччини, показник становить 47 відсотків, одобрюють план  здачі  нашою країною належних їй  земель заради того, щоб провести  мирні перемовини з РФ та  завершити війну.

Багато німців вважають, що Україна має віддати рф частину своїх земель: соцопитування

Німецькі телеканали провели нове опитування (фото з відкритих джерел)

Як свідчать останні соціальні   опитування, 41% учасників  зазначили, що  українська  держава не має йти на  поступки Путіну і погоджуватись зі втратою власних територій, ще 12% — не визначились, як відповідати.

Про це говорять останні  опитування,  які були проведені для німецьких телеканалів RTL/ntv.

Разом з тим, 69% німців  дотримуються думки, що  наша країна не має сили, щоб  вигнати РФ з окупованих  нею земель  при  умові  постачання достатньої кількості  озброєння.  Інші варіанти вказали  26%  німців.

Ще учасникам  дослідження  поставили питання, чи одобрюють вони постачання  німецькою владою  важкого озброєння  в Україну. При цьому, 56% підтримують поставки, не  підтримує такі дії  40%. Кількість прихильників щодо постачання зброї  стала меншою на 2%, а противників, навпаки,  стала більшою на 4%.

Важливо,  що опитування проводилось протягом 1-4 липня,  в ньому брали участь 1001 житель Німеччини. Похибка вимірювання становить 3%.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які види озброєння Німеччина передасть Україні. На урядовій сторінці вказано скільки та яке озброєння планується передати українським військовим. У рамках бюджетного процесу на 2022 рік кошти на модернізацію були збільшені до 2 мільярдів євро на 2022 рік. Додаткові кошти спрямовані насамперед на користь України. Водночас вони будуть використані для фінансування збільшених німецьких обов’язкових внесків до Європейського фонду миру (EPF), з якого, у свою чергу, можуть відшкодовуватися витрати країн-членів ЄС на послуги підтримки Україні

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини