Головна Новини Світ Німеччина Бербок розповіла, чого насправді прагне Путін: Німеччина не дозволить цього
commentss НОВИНИ Всі новини

Бербок розповіла, чого насправді прагне Путін: Німеччина не дозволить цього

Бербок вважає, що справжні плани Путіна полягають у тому, щоб втягнути НАТО у війну

29 березня 2024, 13:37
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін намагається втягнути НАТО у війну, проте Німеччина не дозволить здійснити такий сценарій. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок, пише "Tagesschau".

Бербок розповіла, чого насправді прагне Путін: Німеччина не дозволить цього

Анналена Бербок. Фото: з відкритих джерел

"Метою Путіна було і є знищити існування України як незалежної, вільної країни та втягнути НАТО у війну", — заявив Бербок і зазначила, що німецький уряд не дозволить цьому статися.

Зокрема, глава німецького МЗС наголосила, що глава Кремля не відкритий для аргументів, закликів до людяності та не бажає вести переговори.

Зазначимо, що раніше німецьке видання Bild опублікувало статтю про те, як Німеччина готується до збройного конфлікту з Росією після гіпотетичного програшу України. Про що говорить поява таких матеріалів? Наскільки реалістичним є сценарій, який наводить Bild? Як його уникнути? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'являється все більше тривожних повідомлень, що новий потужний натиск російської армії на тлі нестачі бійців та снарядів у ЗСУ, у найближчі кілька місяців може пробити українську оборону. У той же час, аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що Міноборони Росії формує резерви для підтримки поточних військових операцій в Україні. Чого і чому чекати на фронтах у найближчому майбутньому (до кінця весни)? Які рішення сторін конфлікту та їхніх союзників можуть серйозно вплинути на ситуацію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського розповіли, яке рішення країн НАТО серйозно турбуватиме РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини